logo

Ons aanbod

Neem gerust een kijkje tussen onze gevarieerde diensten.

Groepstrainingen indoor outdoor

Contacteer ons voor meer info rond de groepstrainingen!

Record station

Redcord training is een vorm van functionele training waarbij we suspension straps (rode koorden) gebruiken om de spieren te activeren en stabiliteit te verbeteren door middel van neuromusculaire stimulatie en correctieve oefeningen. Individueel of in groep.

Applied kinesiology

Bij Actlive bieden we ook applied kinesiology aan, een techniek waarbij spiertesten worden gebruikt als diagnostisch hulpmiddel om gezondheidsproblemen op te sporen en te behandelen.

Osteopathie

Osteopathie, een therapeutische en diagnostische manuele benadering van pathologieën die behoort tot het aanbod van Actlive.

Manuele therapie

Functionele aandoeningen van het menselijk lichaam behandelen we onder andere door middel van mobilisaties, stretchings, manipulaties en andere manuele technieken.

(Sport)Kinesitherapie

Aan de hand van oefeningen helpen wij bij Actlive uw blessures herstellen, toekomstige blessures voorkomen en uw fysieke welzijn verbeteren.

Individuele sportbegeleiding

Personal training met op maat gemaakte trainingsprogramma's om uw specifieke doelstellingen te behalen!

Dry needling

Dry needling is een behandelmethode waarbij we dunne naalden gebruiken om spierpijn/spierspanning en triggerpoints te behandelen.

Voedingsadvies

Actlive biedt op maat gemaakt voedingsadvies aan, gebaseerd op specifieke testresultaten.

Taping

Bij Actlive bieden we verschillende vormen van taping aan, waaronder kinesiotaping, sporttaping en lymfetaping, elk met specifieke toepassingen zoals ondersteuning van spierfunctie, stabilisatie van gewrichten tijdens sport en verbetering van lymfecirculatie.

NST

Neurostructural stimulation is een zachte holistische techniek die zich toelegt op de relatie tussen het zenuwstelstel en de structurele uitlijning van je lichaam.

EFT

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques, ook bekend als "tapping" wordt vaak gebruikt om stress, angst, pijn en emotionele trauma's te verminderen. Het combineert elementen van cognitieve therapie en blootstellingstherapie, waardoor dit voor veel mensen een effectieve methode is om emotionele blokkades op te heffen en een gevoel van welzijn te bevorderen. www.stefanie-caerts.be

Afspraak maken
WhatsApp